Alege Pacanele

Photo Safari

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Photo Safari

Jocuri Pacanele Photo Safari Online GratisPhoto Safari” este un joc de aparat de tip slot cu 20 de lii castigatoare si diverse runde bonus si rotiri gratuite. Acest joc are o grafica uimitoare si un ritm al jocului placut. Tema jocului prezinta savana. Jocul ofera multiplicatoare ce permit jucatorului sa joace cu pariuri maxime de 5 monede pentru foecare linie. Optiunea auto play este si ea disponibila. Simbolul wild al jocului este un scut cu doua tobe africane si inlocuieste toate celelalte simboluri normale. La afisare a 5 simboluri wild pe aparatul de slot vor fi acordate 5000 de monede. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Fruit Bonanza” si „Myth”.

Jocuri Pacanele Photo Safari Online Gratis

 

Rotirile gratuite sunt acordate jucatorului atunci cand 3 role de fim se afiseaza pe rolele aparatului. De asemenea, un mini joc amuzant se va deschide. Acest joc poate fi jucat la cele mai bune cazinouri online, cu bonusuri de inregistrare mari.

Jocul de aparat de tip slot online „Photo Safari” are ca tema safariul african. Acest joc cu 5 role utilizeaza simbolurile 10, J, Q, K si A sculptate in lemn. Simbolurile animalelor sunt simbolurile cu cea mai mare valoare. Girafele, elefantii, leii si zebre;e sun simbolurile normale prezente in joc. Jocul bonus este activat de camera foto. Runda rotirilor gratuite este declansata de simbolul scatter. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Space Race” si „Fruit Bonanza”.

Acest joc creat de cei de la Play N’ Go trebuie jucat de toti cei care apreciaza jocurile de aparat de tip slot tematice. Muzica de fundal aduce o experienta a jocului impecabila. Sunetele animalelor si cantecul tobelor sunt si ele prezente in joc. Acest joc ofera castiguri considerabile. Runda rotirilor gratuite si bonusurile fac jocul foarte interesant.

No comments

Leave a Reply