Alege Pacanele

Pharaoh

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Pharaoh

Jocuri Pacanele Pharaoh Online GratisPharaoh” este un joc de pacanele gratuit ce surprinde puterea si misterul Egiptului Antic. Acesta reprezinta sursa de inspiratie pentru acest joc de slot, iar rezultatul este grandios. Rolele aparatului de pacanele ocupa intreg ecranul si su fost modelate sub forma fatadei palatului faraonului. Fundalul prezinta desertul egiptean, cu piramidele si cladirile sale. Rolele aparatului de pacanele sunt incadrate de statui de aur, iar butoanele de control se afla in partea de jos a ecranului.

Jocuri Pacanele Pharaoh Online Gratis

Pharaoh slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit are 20 de linii castigatiare si 5 role. Este locul perfect in care trebuie sa incerci sa afisezi combinatii castigatiare ce aduc premii in bani. Butonul cu + si butonul cu – iti permit sa ajustezi valoarea pariului si numarul liniilor castigatoare cu care vrei sa joci.

Simbolurile jocului

Simbolurile comune sunt amulete de aur: sceptrul, scarabeul, ochiul, colierul si crucea egipteana. Poti castiga peste 150 de credite afisand aceste simboluri, iar primele doua vor accepta o combinatie de doua simboluri pentru o recompensa de cel putin 2 credite. Simbolurile rare din acest joc de slot gratuit sunt: porterul faraonului, capul de leu si masca de aur. Cu aceste simboluri poti incasa 1000 de credite si poti continua sa castigi cu faraonul si simbolul sacalului chiar si atunci cand se afiseaza in numar de doua.

No comments

Leave a Reply