Alege Pacanele

Penguin Party

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Penguin Party

Jocuri Pacanele Penguin Party Online GratisPenguin Part este un joc de noroc bazat pe un pinguin adorabil si este dezvoltat in cadrul companiei Casino Technology. Fundalul acestui joc este o insula tropicala care poate fi Hawaii sau chiar un alt paradis insorit care are loc pe plajele albe si lungi, nisipoase. Fundalul este urias si este plin de nisip langa un ocean calm si albastru. Exista niste scoici gigantice si palmieri care stau intr-un cadru atat de linistit. Atmosfera in acest loc este relaxata si face un fundal frumos al slotului video.

Jocuri Pacanele Penguin Party Online Gratis

 

Muzica se bazeaza pe muzica traditionala hawaiana, care este relaxanta si linistita. Se poate potrivi perfect in stabilirea petrecerii Penguin, care ii confera cea mai buna atmosfera de a juca.

Jocul de noroc Penguin Part este un slot video standard bazat pe 20 de linii de plata cu 5 role. Pentru a reda, jucatorul ar trebui sa inceapa prin stabilirea valorii monedei folosind butonul rosu drept gasit la role. Monedele maxime setate pentru fiecare linie sunt 25 de monede pe 20 de linii de castig, ceea ce inseamna ca un jucator poate juca cu 500 de monede. Pentru a castiga, jucatorul trebuie sa aiba o combinatie a simbolului castigator incepand din stanga spre dreapta.

Simboluri de joc

Jocul de noroc are noua simboluri de baza la placa de plati. Ei incep cu un As, Rege, Regina si Jack. Acestea sunt comune, dar si joase. Ele apar frecvent la role. Alte simboluri sunt rechinul, sigiliul, balena ucigasa, meduzele colorate si pestele de ton. Exista trei pinguini, unul albastru, galben si violet si toti sunt salbatici. Atunci cand pinguinul albastru si purpuriu apare imediat, acestea conduc la 15 bonusuri gratuite de rotire.

No comments

Leave a Reply