Alege Pacanele

Party Line

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Party Line

Jocuri Pacanele Party Line Online GratisParty Line” este un joc de pacanele gratuit oferit de Playtechm cu 3 role si 1 linie castigatoare. Asa cum probabil ti-ai dat deja seama, este un joc destinat jucatorilor clasici. Jocul are reguli simple si caracteristici minimaliste. Un jucator de cazino clasic il va aprecia. Caracteristicile sunt modeste iar castigurile au sanse mari. Sa vedem cum stam cu tema jocului. Este un joc despre petreceri – dar nu cele la care te gandesti. Este vorba despre petrecerea zilei de nastere a unui copil.

Jocuri Pacanele Party Line Online Gratis

Jocul nu prezinta runde bonus – lucru ce poate fi o surpriza placuta pentru anumiti jucatori care vor putea sa se concentreze mai bine la joc. Jackpot-ul va multiplica de 4000 de ori pariul plasat, lucru care este enorm. De fiecare data cand castigi, vei castiga consistent, de aceea este bine sa sa joci sume importante – pentru a-ti putea maximiza castigurile.

Party Line” este un joc inedit. Poate suna ca si cum am mai spus asta dde o mie de ori, dar fiecare joc pe care il creaza Playtech este unic. Acest joc are si el ceva diferit. Este un joc clasic, dar grafica te va surprinde. Daca nu ai mai fost in cazino de cceva timp, incearca-ti norocul aici si nu vei fi dezamagit. Acest joc cu 3 role si 1 linie castigatoare este un joc de cazino de tip slot online ce te va surprinde.

De fiecare data cand rolele se invart, vei auzi o voce feminina ce iti striga „It’s party time!”. Regulile jocului sunt clasice si nu ai multe de descoperit in aceasta privinta. Totusi, jocul per total este bun, iar simbolurile inedite. Pentru a afla valoarea fiecarui simbol, trebuie sa verifici tabelul castigurilor.

No comments

Leave a Reply