Alege Pacanele

Panther Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Panther Queen

Jocuri Pacanele Panther Queen Online GratisPanther Queen slot game” este un joc de pacanele gratuit pe care il poti juca daca vrei sa simti adrenalina cum pompeaza. Vei fi purtat in inima junglei salbatice. Nu este posibil pentru toata lumea sa lase totul in urma si sa porneasca in aceasta aventura. Este timpul sa vizitezi jungla cu acest joc de aparat de pacanele gratuit.

Jocuri Pacanele Panther Queen Online Gratis

Rata de castiga a jucatorului este una medie, de 96,50%. Jocul este echipat cu o extra rola, in dreapta ecranului. Vei intelege pe parcursul jocului ca acesta este echipat cu multe surprize, in comparatie cu alte jocuri de slot. Cu cateva rotiri gratuite in meniu, jocul ete epic si te invitam sa il incerci pentru a vedea de ce.

Panther Queen slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce te poarta in mijlocul Amazonului. Jungla in inconjoara si poate inghiti rolele aparatului. Exista un panou de comanda , aproape invizivil, lucru ce poate face ca experienta jocului sa fie si mai realista, dar si putin incordata.

Jocul este realizat in cea mai buna maniera, cu cele mai bune efecte sonore si cea mai buna grafica. La prima vedere, iti vei da seama ca este ceva ce pandeste din jungla. Este timpul sa infrunti pericolele junglei si sa iti asumi riscul de a incasa castiguri grozave. Jocul are 25 de linii castigatiare si 6 role. Pariurile variaza intre 0,15 si 125 de credite la fiecare rotire. Poti utiliza si modul auto play.

No comments

Leave a Reply