Alege Pacanele

Oriental Fortune

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Oriental Fortune

Jocuri Pacanele Oriental Fortune Online GratisAcesta este un alt slot video de calitate oferit gratuit de laboratoarele Microgaming. Acesta este de fapt un joc slot foarte simplu, cu doar 5 role si 5 linii de plata. Jocul este de asemenea un joc de 5 monede, astfel incat oricine, chiar si cu foarte putine cunostinte despre masinile de pacanele se poate bucura de joc la un nivel maxim.

Jocuri Pacanele Oriental Fortune Online Gratis

 

Jocul nu este lipsit de distractie, chiar daca este controlat de un set simplu de reguli. Acest joc uimitor slot gratuit va ofera 5 optiuni diferite de pariere pentru a sa asigura ca oricine se poate alatura chiar si cu un buget limitat. Dar oportunitatile castigatoare sunt o multime chiar si pentru jucatorii mai mici. Acest uimitor slot video are o colectie mare de simboluri. Intalnim simboluri cu carti de joc, precum si simboluri legate de orient, cum ar fi dragoni, pesti koi, peisaje orientale, statui de aur si gheise superbe. Toate aceste simboluri sunt capabile sa faca combinatii castigatoare. In realitate exista de fapt 38 de combinatii castigatoare, in functie de tabelul de castiguri al jocului.

Daca sunteti un fan al stilului oriental si al sloturilor online, acest lucru ar putea fi fantasticul joc de pacanele online pe care l-ati cautat. Pur si simplu acesta este un joc cu 5 role si cu 5 linii de plata. Dar aceasta simplitate nu inseamna ca acest joc are recompense banale. In realitate acest joc uimitor este capabil sa ofere 38 de combinatii castigatoare diferite, cu cel mai mare jackpot de 5.000 de monede.

Pariul maxim al acestui slot online este de 25 de monede, ceea ce inseamna ca puteti paria 5 monede pe fiecare linie. Dar aceasta nu este singura optiune de pariere disponibila pentru acest joc uimitor. De fapt, are inca 4 optiuni de pariere, incepand cu o moneda pe linie. Simbolul Geisha este simbolul wild aici. Wild este capabil sa inlocuiasca orice simbol pentru a completa combinatiile castigatoare.

Jackpotul maxim este declansat de simbolul emblemei jocului. Pentru a castiga aceasta mare sac cu bani, trebuie sa fii suficient de norocos sa ai 5 dintre aceste simboluri pe role.

No comments

Leave a Reply