Alege Pacanele

Olympus Glory

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Olympus Glory

Jocuri Pacanele Olympus Glory Online GratisOlympus Glory este un joc ca la aparate bazat pe mitologia Greciei care vine de la EGT si are 10 linii de pariere pe cele 5 role. Simbolul Zeus serveste atat ca simbol scatter cat si ca simbol wild asa ca atunci cand il prinzi lucrurile pot deveni destul de profitabile si de aprinse. Inainte de inceperea jocuri la pacanele trebuie sa alegi mai intai miza pe care joci. In plus, jocul ofera optiunea de pariu in care poti dubla castigurile, si in plus poti declansa rundele de rotiri gratuite de cate ori prinzi minim trei simboluri scatter. Ca aproape orice pacanele de la EGT, Olympus Glory este un aparat cu 10 linii castigatoare si 5 role. Pentru a face lucrurile si mai interesante, la acest joc ca la aparate avem si patru jackpoturi progresive si in timp ce valoarea monedei este fixata la 1 avem o miza care poate varia intre 1 si 200 pe rotire. In plus, jocul vine cu o grafica si niste efecte sonore ireale.

Jocuri Pacanele Olympus Glory Online Gratis

 

Atunci cand simbolul Zeus apare pe rolele 3,4,5 vei castiga cate 20, 200, sau 2.000 de monede dupa caz. Simbolul wild mai inlocuieste si alte simboluri asa ca va ajuta la formarea combinatiilor castigatoare. Rotirile gratuie incep atunci cand minim trei simboluri Zeus se vor opri pe una dintre liniile castigatoare. Runda de pariere este o caracterisita unica specifica pacanelelor de la EGT si in care jucatorul are optinea de a paria castigul unei rotiri pentru a dubla suma.

Shining Crown, Royal Secrets, Rise of Ra si Age of Troy sunt alte jocuri similare produse de EGT si pe care va invitam sa le testati cu incredere.

No comments

Leave a Reply