Alege Pacanele

Norse Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Norse Queen

Jocuri Pacanele Norse Queen Online GratisSlotul video Norse Queen este un joc cu tema clasica proiectata de Casino Technology.

Jocuri Pacanele Norse Queen Online Gratis

 

Sunt 5 role si se afla la un castel urias si la munti spectaculosi intr-un teren mitic. Este condusa de regina frumoasa si este un simbol salbatic al acestui joc. De asemenea, este posibil sa declansati runda bonus si optiunea de pariere dupa fiecare castig.
Linii de plata ale jocului sunt 20 de linii de plata permanente. Cea mai mica miza pentru joc este de 0,20, iar jucatorii pot ridica pariul pentru a ajunge la 500 de monede pentru fiecare rotire. Un jucator, care doreste, poate juca pentru distractie in modul liber.

Jocul de cazino a fost conceput cu grija completa si scena de fundal arata ca si cum ar fi o opera de arta completa. Tamburul are efecte de lemn cu sculptura complicata, ceea ce le face sa para ca sunt o cladire scandinava si au fost adaugate cateva decoratiuni de aur pentru a finaliza aceasta imagine.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului pornesc de la carti de joc cum ar fi A, Q, J si 10. Fiecare are o schema de culori distincta, cu decor si auriu. Alte simboluri sunt icoane animale, cum ar fi ren, capra, un dragon feroce si potirul de aur.

Regina norvegiana este salbatica si poate inlocui toate celelalte simboluri, dar simbolul copacului. Arborele actioneaza ca o scatter care declanseaza 10 rotiri gratuite prin obtinerea a 3 dintre ele. Dupa ce a castigat, jucatorul poate sa joace castigul, alegand culoarea cartilor disponibile pentru a dubla castigul sau costumul pentru a cvadruma castigatorul.

No comments

Leave a Reply