Alege Pacanele

Nitro 81

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Nitro 81

Jocuri Pacanele Nitro 81 Online GratisNitro 81 este un slot video incendiar care ofera senzatii tari iubitorilor de adrenalina si pacanele clasice. Un joc simplu, cu patru role dar care uimeste prin numarul urias de 81 linii castigatoare si cu niste runde speciale ametitoare numite pe masura: Nicols-Bonus si Nitro-Bonus. In timpul acestor runde castigurile sunt triplate si multiplicate. Rotirile gratuite care sunt preferatele oricarui jocuri ca la aparate nu lipsesc nici acestui joc fenomen. In plus, este de vanat runda bonus. Cand apare simbolul Nicol si Nitro atunci incepe adevarata rasplata. SI cu optiunea de pariu a castigului aveti sansa unica de a dubla castigul printr-o simpla apasare pe buton.

Jocuri Pacanele Nitro 81 Online Gratis

 

Nitro 81 este un slot cu 4 role si 3 randuri de simboluri care se combina pentru cele 81 de linii castigatoare. Procentajul de castig este unul peste medie si anunta o experienta unica in care te vei amuza dar vei castiga si premii insemnate. Un joc minunat cu grafica realista si cu efecte sonore care te tin conectat. Acesta sigur nu este un joc pentru fricosi!

Cand apare pe ecran simbolul Nitro incepe si nebunia. Acesta trebuie prins in patru exemplare pe linia mijocie de castig si atunci ecranul se mareste cu 25% pentru a va prezenta mai bine runda speciala declansata de combinatia castigatoare. Ca la pacanele in sala, acest slot video se joaca cu deniminari de cate 1 punct de credit sau impuls cum se zicea la aparate. Fiecare impuls valoreaza 0.01 euro. Un slot video interesant, asa cum sunt si multe alte pacanele de la Kajot Casinos dintre care merita sa mai amintim: Lucky Dragon, Demon Master, Aztecs Empire si Stone Age.

 

No comments

Leave a Reply