Alege Pacanele

New Tales of Egypt

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

New Tales of Egypt

Jocuri Pacanele New Tales of Egypt Online GratisNew tales of Egypt este un slot video si se bazeaza pe arta si cultura egipteana. Are o viziune extraordinara, impreuna cu animatia eleganta si jocul modern.

Jocuri Pacanele New Tales of Egypt Online Gratis

 

Jocul de pacanele are o atmosfera religioasa mistica si distincta care se intampla in templul din Egipt. Tamburele de rotatie pot fi flancate folosind statui decorate si unice ale zeitei senzuale. Este acoperit de la varful piciorului pana la cap. Tambururile jocului de pacanele se gasesc in fundal albastru si sunt separate folosind coloane decorate excelent.

Cand vine vorba de vizual, jocul este uimitor si elegant. Daca doriti sa imbunatatiti misterul aurei, atunci exista o melodie extraordinara care insoteste jucatorul in intreaga sesiune de jocuri. Jocul de pacanele se bazeaza pe 20 de linii de plata, trei simboluri si cinci role. Linii de plata ale jocului au fost fixate, ceea ce inseamna ca nu veti schimba numarul liniilor de plata pe care le jucati. Cu toate acestea, valoarea monedei si pariul pot fi modificate.

Cele cinci simboluri ale slotului video sunt facute din carti de joc: 10, As, Rege, Regina si Jack. Cu toate acestea, acestea au si castig redus, dar sunt frecvente in joc. Simbolurile speciale ale jocului sunt femeia egipteana, zeul Anubis, Pisica si Ochiul lui Horus. Cele patru sunt capabile sa declanseze premiile in bani in conditii diferite, iar jucatorul trebuie sa fie concentrat astfel incat sa nu piarda niciunul dintre ele. Dupa castig, jucatorul are sansa de a dubla castigul folosind functia Gamble.

No comments

Leave a Reply