Alege Pacanele

Native Indians

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Native Indians

Jocuri Pacanele Native Indians Online GratisNative Indians Slot este un joc de cazino online dezvoltat de PlayPearls si incearca sa abordeze lipsa de cunostinte care inconjoara indienii nativi. Jocul acesta de pacanele contine 20 de linii de plata cu 5 role. Arata colorat si este bogat cultural. Are cateva oferte care sunt gata si este pentru cineva care doreste sa descopere mai multe despre aceasta cultura. Cu toate acestea, in cele din urma, jocul nu este o lectie de istorie, dar este simplu si distractiv la sfarsit.

Jocuri Pacanele Native Indians Online Gratis

 

Tema jocului este capturata in modul in care ecranul arata stralucit si este texturat si tangibil la un anumit nivel. Icoanele jocului arata ca si cum ar fi fost pictate dupa ce au fost trase de o mana. Unele sunt valoroase in comparatie cu altele. Cele mai valoroase sunt masca de centrifugare gratuita si doamna nativa indiana. Alte simboluri sunt un asomare cu parul rosu care are pene in par si fata care a fost pictata delicat. Exista o masca izbitoare care recompenseaza 40 de monede, cu toate acestea, veti obtine, de asemenea, unele rotiri gratuite, care se gasesc intre 8 si 40.

Ultimul element este un totem care a fost inspirat de un tiki si are sarcina de a inlocui alte simboluri minus simbolul rotirilor gratuite.

Cum se joaca jocul de cazino online

Pentru a incepe sa jucati, jucatorul trebuie sa decida pariul care poate fi gasit intre 0.10 si 4.00 de cateva ori. Valoarea va fi plasata pe fiecare linie de plata singulara, insa daca doriti sa pariati mai putin, dar nu sunteti in masura sa faceti acest lucru, puteti reduce liniile de plata in schimb.

No comments

Leave a Reply