Alege Pacanele

Mr Money Maker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mr Money Maker

Jocuri Pacanele Mr Money Maker Online GratisAcest joc de pacanele este despre castiguri uriase si nu ascunde nimic, asa cum o fac alte jocuri de acest fel, prin baloane si curcubee.

Jocuri Pacanele Mr Money Maker Online Gratis

 

Daca vrei sa castigi bani jucand acest joc de slot, trebuie sa stii ca trebui sa invarti cele 5 role si sa afisezi combinatii castigatiare pe liniile castigatoare.

In timpul jocului te vei intalni cu supermodele. Yacht-uri si masini. Rolele sunt afisate pe un fundal colorat alunui conac. Portile de otel sunt deschise pentru a permite accesul limuzinei. Simbolurile jocului includ cartile de joc A, Q, K si J. Simbolurile tematice prezinta soferul, cartile de credit, ceasul de aur si multe altele.

Caracteristicile jocului

Jocul are 20 de linii catigatoare ce pot fi activate in totalitate daca doresti. Totusi, poti activa un numar mai mic de linii castigatoare si poti incasa castiguri uriase. Pariul variaza intre 0,1 si 2,0. Poti activa chiar si caracteristica Max Bet. Caracteristica auto play este si ea disponibila, iar muzica de fundal poate fi oprita la alegere, dar nu si efectele sonore. Daca te grabesti, dar vrei totusi sa te joci, tot ce trebuie sa faci este sa apesi sageata de start pentru o secunda pentru a activa optiunea fast play.

No comments

Leave a Reply