Alege Pacanele

Monsterinos

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Monsterinos

Jocuri Pacanele Monsterinos Online GratisMonsterinos slot video in care joaca niste monstri. Daca sunteti fanii monstrilor, atunci puteti gasi monstrii care se vor potrivi fiecareia dintre fanteziile voastre. Este un slot video teribil de amuzant, care are 25 de linii de plata selectabile, 3 randuri si 5 role. Este timpul sa intalniti monstrii cu acest joc de pacanele si veti obtine destui bani de la fabrica de amuzament.

Jocuri Pacanele Monsterinos Online Gratis

 

Jocul de pacanele se bazeaza pe tema ciudata, care va poate face sa radeti sau sa va speriati in functie de tipul persoanei care sunteti. Este posibil sa aliniati 3 si chiar mai multi monstri identici pe linii de plata daca doriti sa castigati. Exista cupluri de monstri speciali care fac jocul sa devina fascinant.

Monstru de aur este un simbol care nu poate face combinatia castigatoare, dar va da sansa de a juca rotiri gratuite. Cand primiti 2, 4 sau 5 dintre aceste simboluri, atunci vi se vor da 1, 3 si, respectiv, 10 rotiri gratuite. Monstrul BDSM este creatura nebuna care va imprumuta mana cand o veti obtine. Este capabil sa inlocuiasca alta pictograma si sa obtineti linia castigatoare.

Aceasta va ofera posibilitatea unica de a vizita aceasta fabrica unde monstrii pot crea alte monstri. Trebuie sa te uiti la minunatul design amuzant al jocului de pacanele si nu poti sa faci decat sa-l iubesti. Nu trebuie sa te inregistrezi pentru acest joc de pacanele deoarece poti sa te joci fara inregistrare si gratuit.

No comments

Leave a Reply