Alege Pacanele

Money Bunny

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Money Bunny

Jocuri Pacanele Money Bunny Online GratisMoney Bunny Sloteste un joc de video slot gratuit ce poarta jucatorul intr-o lume fantastica si draguta in care totuul este despre iepurasi. Nu trebuie sa te lasi distras de acest animal dragut deoarece scopul jocului este de a incasa premiile si surprizele grozave. Este usor sa inveti despre aceste micute bestii si sa te asiguri ca toate comorile vor intra la tine in buzunar.

Jocuri Pacanele Money Bunny Online Gratis

Money Bunny Slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce are ca tema iepurasii si care este foarte usor de jucat. Tot universul jocului a fost creat intr-o maniera ce readuce copilaria si frumoasa lume a copilariei. Aspectul jocului este discret si permite jucatorului sa se bucure de elementele decorative. In fundal, este un peisaj cu dealuri verzi ce se intind pana la orizont, cu flori roz si norisori roz pufosi.

Modalitatea de joc

Money Bunny Slot este un joc dragut si generos. Acest joc de aparat de pacanele are 9 linii castigatiare si 3 role. Butonul de comanda permite jucatorului sa plaseze pariul si sa selecteze liniile castigatiare active, inainte de a invarti rolele. Cu ca pariul este mai mare, cu atat castigul va fi mai consistent. Simbolurile jocului prezinta oua de Paste, iepuri de ciocolata si pasari.

No comments

Leave a Reply