Alege Pacanele

Mirror Magic

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mirror Magic

Jocuri Pacanele Mirror Magic Online GratisMirror Magic este un joc de cazino destul de simplu care vine cu 5 role, 10 linii de castig si 3 randuri. In Mirror Magic, poti activa jocul de pacanele prin deblocarea a 3 sau mai multe oglinzi magice si obtinerea a 10 jocuri gratuite. Oglinda va selecta simbolul special inainte de inceperea jocului bonus. In cazul in care exista sanse de a face o combinatie castigatoare, simbolurile speciale se vor extinde si vor acoperi rolele complete care vor crea mult mai multe combinatii castigatoare. Oglinda magica va actiona ca simbolul salbatic in cadrul acestui cazinou online. Cu puterea magica a acestei oglinzi, ea poate inlocui orice simbol din joc.

Jocuri Pacanele Mirror Magic Online Gratis

 

Acesta este un slot video online care va functiona pe orice obiect gadget cum ar fi laptop, tableta si calculator cu codare HTML5 si nu are nevoie de niciun player flash.

Veti primi 25 de linii de plata distribuite in 5 seturi in cadrul ecranului. Rata de plata este de 0,2. Dar una dintre avantajele acestui joc de pacanele este ca exista o versiune gratuita si o versiune platita disponibila. In versiunea gratuita nu veti primi multe simboluri si caracteristici.

Pe fundal exista un castel care aduce un sentiment infricosator in joc. Diferitele simboluri includ unicorns, baghete magice, covoare zburatoare, alfanumerice, canistre magice si multe altele. Exista doua simboluri scatter in acest joc de cazino gratuit.

Cele doua simboluri scatter sunt doua oglinzi magice care arata identice. Daca puteti obtine 5 simboluri salbatice in linii de castig active, atunci sunteti sigur ca va imbogatiti deoarece jackpotul este de 10.000$.

No comments

Leave a Reply