Alege Pacanele

Mighty Kraken

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mighty Kraken

Jocuri Pacanele Mighty Kraken Online GratisSlotul video Mighty Kraken este un joc de pacanele marca Casino Technology si se bazeaza pe creaturile periculoase si misterioase gasite sub mare. Octopusul gigant se crede ca scufunda chiar si cea mai mare nava de la fundul marii. Jocul va duce jucatorul in ocean unde locuieste Kraken. Un fundal al jocului este nava scufundata care se afla la fundul marii si exista razele de soare care se gasesc deasupra jocului. Atmosfera arata linistita, dar grafica este simpla, astfel incat sa creasca un fundal placut al acestui joc.

Jocuri Pacanele Mighty Kraken Online Gratis

 

Muzica slotului video este epica si jucatorul se va simti ca si cum ar fi un capitan pentru o nava care merge sa vaneze monstri si sa se lupte cu elementele acestei vieti si comori. Jocul este simplu, dar in acelasi timp ofera si marele univers.

Acest joc se face cu 5 linii de plata si 5 role. Aceasta inseamna ca jucatorul poate ajusta doar cateva setari. Jucatorul trebuie sa inceapa prin stabilirea valorii monedei utilizand butonul rosu din dreapta aflat sub tambure. De asemenea, pot utiliza comutatorul gasit peste el si numarul de monede care ar trebui folosite ca pariu pe linii de plata.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului de pacanele Mighty Kraken incep cu costumele clasice de carti, care sunt diamant, inima, lopata si club. Altii sunt barbatul capitan, busola, ancora si clopotul. Harponul de aur este imprastierea cu o nava gasita in furtuna. Salbaticul este pictograma Kraken.

No comments

Leave a Reply