Alege Pacanele

Midnight Rush

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Midnight Rush

Jocuri Pacanele Midnight Rush Online GratisSlotul video Midnight Rush este jocul fantomatic stabilit in cimitir si exista arbori portocali cu maro care aduc o atmosfera ciudata de bantuire locala. Dupa ce ati setat pariul, va puteti bucura de nivelul bonusului.

Jocuri Pacanele Midnight Rush Online Gratis

 

In timp ce jucati acest slot video, aveti o sansa de a obtine multiplicatorul, dar acest lucru nu este usor daca inca mai potriviti simbolurile. Daca nu realizati combinatia, va trebui sa urmariti multiplicatorul in timp ce palpaie in cadrul optiunilor si poate ateriza oricare dintre aceste optiuni. Acest lucru se va intampla de fiecare data cand faceti click pe butonul de rotire si candva veti obtine multiplicatorul care este in valoare de sase ori mai mare decat numerarul castigat.

Cand primiti cinci, patru sau trei simboluri de luna plina la cursele active, veti putea alege simbolul corespunzator la matrice. Ar trebui sa continuati sa jucati slotul video pana cand ajungeti la semnul Collect.

Jocul bonus

Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe grila 3×5 si pe 25 de linii de castig. Wilds din joc poate ateriza la cele cinci role si poate inlocui castigul daca jucati Monster Money. Cand beneficiati de caracteristica bonus, nu veti avea nevoie de pregatiri si abilitati pentru ao folosi. Bonusul se numeste Bonus Click Me si acesta este numele neimaginat, dar nu trebuie sa treceti peste acest lucru. Nu puteti trece cu vederea calitatea platilor pe care le veti putea castiga in timpul acestei optiuni de joc.

 

No comments

Leave a Reply