Alege Pacanele

Middle Earth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Middle Earth

Jocuri Pacanele Middle Earth Online GratisAti auzit despre traditia Pamantului mijlociu? Lore spune ca in centrul Pamantului exista o civilizatie ascunsa care are o mare comoara si multa bogatie. Aceste sloturi video gratuite va provoaca sa explorati continutul teoriei. Imaginile sunt uimitoare, desi credem ca ar fi trebuit sa introduca un fundal in loc de blocuri de simboluri. Exista un unicorn, un magician si multe simboluri mistice in acest slot video. Cu toate acestea, spre deosebire de alte jocuri de pacanele, acestea nu sunt singurele simboluri aici. Avem 10, J, Q, A si K. Exista 9 linii si puteti paria 5 credite pe linie la pariul maxim. Aceste simboluri ale lui Mordor arata foarte apocaliptice si misterioase.

Jocuri Pacanele Middle Earth Online Gratis

 

Acest slot video este evident inspirat de romanele lui JRR Tolkien. Maximul pe care aceste simboluri il poate oferi este de 200 de ori pariul. Este destul de scazut, dar face aliaj cu alte caracteristici de pe slot. Exista un bonus expert care declanseaza un premiu in bani si va ofera un bonus de 10 rotiri gratuite. Daca utilizati acest bonus cu mare atentie, atunci veti ajunge sa primiti niste recompense frumoase. Regina elfilor apare pe sloturi ca simbol suplimentar in timpul rotirilor gratuite. Cand apare si simbolul inelului apare, ambele functioneaza ca salbatice si te fac sa castigi de mai multe ori pariul pe slotul liber.

Da, aceasta este lumea din Stapanul Inelelor si daca va bucurati de film sau de roman, va va placea cu siguranta si acest joc de pacanele tematic. Exista multe lucruri pe care acest joc le face bine, iar platile sunt, de asemenea, profitabile.

 

No comments

Leave a Reply