Alege Pacanele

Mermaid Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mermaid Gold

Jocuri Pacanele Mermaid Gold Online GratisMermaid Gold este jocul de pacanele care are multe comori ascunse in valurile marilor si oceanelor. Va ofera sansa de a va intalni o frumoasa sirena care va poate arata calea de a le gasi. Acest slot video fermecator are 25 de linii de plata, 3 randuri si 5 role. Poti sa urmaresti frumoasa sirena pana la adancimea necunoscuta a oceanului atunci cand vei juca acest joc de pacanele si vei gasi bogatiile care au fost scufundate cu multe secole in urma.

Jocuri Pacanele Mermaid Gold Online Gratis

 

Puteti sa va aruncati adanc impreuna cu sirena pentru a ajunge la bogatiile ei. Cand primiti 3 simboluri identice incepand din stanga, atunci veti castiga. Exista simboluri speciale care va ajuta sa jucati mai bine slotul video Mermaid Gold.

Cufarul este pictograma care va oferi rotiri gratuite. Cand obtineti mai mult de 3 cufere, puteti sa activati jocul bonus cu rotiri gratuite. Mermaid este o pictograma utila. Ajuta la completarea liniei castigatoare a jocului slot video Gold Mermaid. Legenda spune ca atunci cand te intalnesti cu o sirena si se indragosteste de tine, te va duce in ocean si ea iti va da suficiente bogatii. Veti putea verifica acest lucru folosind ochii proprii.

Puteti juca acest jocuri de pacanele gratuit fara a trebui sa va inregistrati sau sa descarcati programul. Va puteti bucura in continuare de joc daca doriti sa utilizati bani reali si sa castigati.

No comments

Leave a Reply