Alege Pacanele

Mega Boy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Mega Boy

Jocuri Pacanele Mega Boy Online Gratis„Mega Boi” este un joc de pacanele gratuit cu 5 role si 25 de linii castigatoare, lansat de iSoftbet. Jocul de slot este destinat pentru toti carora le plac jocurile pe console Nintendo si Saga. Jocul are un stil retro, cu disponibilitatea unui joc de tip arcade 8 bit. Grafica este excelenta si vine in culori vibrante. Jocul are si caracteristici interesante. Inainte de a juca jocul arcade, va trebui sa stabilesti pariul in functie de bugetul tau. Valoarea monedei variaza intre 0,01 si 0,20. Caracteristica Auto Spin face ca rolele sa se invartesca fara intrerupere pentru un anumit numar de ori. Jocul prezinta doua personaje: o fata si o creatura cu coarne. Fiecare personaj va aduce 10 rotiri si caracteristica wild, atunci cand simbolurile se afiseaza in mojlocul rolelor. Simbolul wild va inlocui celelalte simboluri de pe rolele aparatului, creand combinatii castigatoare, dar nu inlocuieste simbolurile speciale.

Jocuri Pacanele Mega Boy Online Gratis

 
Monstrul cu coarne va declansa nivelul 1 Wild Power Ups, atunci cand simbolul se afiseaza in mijlocul rolele. Atunci cand apare in orice alta parte, este doar un simplu joc. Cand primesti Power Ups, castigul va fi multiplicat cu 2. Simbolurile wild se vor multiplica vertical si orizontal. Toate simbolurile extended wilds si celelalte simboluri de acelasi tip se transforma in simboluri wild. Personajul fetei declanseaza nivelul 2 Power Ups atunci cand simbolul wild se afiseaza in mijlocul rolelor. De asemenea, va multiplica castigurile x3.
Simbolurile cu personaje sunt asemanatoare aparateleor de slot cu fructe, iar muzica si efectele sonore sunt atractive si distractive. Jocul de aparat de tip slot online „Mega Boy” este usor de jucat. Cele 5 role si 25 de linii castigatoare ofera combinatii castiatoare. Pariul minim este de 0,01 de credite, iar pariul maxim trebuie verificat de jucator. Se spuna ca jocul ar accepta un maxim de 60000 de credite. Este cu adevarat un joc interesant. Te vei inragosti de idea folosirii personajelor pentru incasarea castigurilor si bonusurilor.

No comments

Leave a Reply