Alege Pacanele

Magic Unicorn

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Magic Unicorn

Magic Unicorn este genul de aparat de pacanele pe care fiecare fan al acestui tip de joc il va adora inca de la prima rotire a rolelor. Si asta nu este doar pentru ca acest slot online este realizat perfect este si datorita faptului ca este exprem de distractiv si emotionant.
Fiecare dintre noi este posibil sa aprecieze un pic de magie in viata noastra, dar putin dintre noi stiu cum sa aduca acest lucru la realitate. Multumita acestui superb slot toti avem ocazia sa primim un pic de magie cand il jucam.  Acest slot clasic are 5 role si fantasticul numar de 243 linii castigatoare, dar asa cum sunt toate pacanelele de la Games Art jocul este foarte usor de jucat si intuitiv. Chiar si un incepator cu putine cunostinte despre sloturile online se poate bucura la maxim de toate minunatiile acestui aparat de joc.

 

Jocuri Pacanele Magic Unicorn Online Gratis

 

Grafica, animatia si efectele sonore ale acestui slot sunt pur si simplu superbe si se potrivesc perfect cu tematica aleasa de producator. Aparent nu exista niciun defect in modul cum ruleaza si se prezinta acest slot in fata ochilor nostri. Si multumita celor 243 linii castigatoare, premiile curg mai des decat la orice alt joc online pe care il putem gasi in acest moment pe piata jocuri de noroc gratis.
Jocul a fost facut foarte usor de jucat si pentru a incepe jocul tot ce ai de facut este sa setezi miza pe care vrei sa pariezi in fiecare rotire. Functia de auto-play este extrem de utila pentru jucatorii experimentati dar si pentru cei care sunt ocupati cu alte lucruri.
Simbolurile din acest joc sunt puri si simplu fantastice, cu referiri magice care merita toti banii. In plus, alaturi de acestea mai avem si clasicele simboluri cu carti de joc care maresc numarul combinatiilor castigatoare pana la aproape fiecare runda sa fie castigatoare.

No comments

Leave a Reply