Alege Pacanele

Magic Target

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Magic Target

Jocuri Pacanele Magic Target Online GratisDaca iti plac jocurile de cazino de tip pacanele online, atunci „Magic Target” este jocul pentru tine. A fost creat de cei de la Wazdan, intr-o maniera clasica. Simbolurile prezinta fructe: struguri, pere, pepeni, prune, etc. si apar pe aparatul de slot destul de des. Este un joc de pacanele gratuit cu simboluri foarte interesante. Simbolurile se integreaza perfect in tem, facand jocul hipnotic.

Jocuri Pacanele Magic Target Online Gratis

 

Te asiguram sa, atunci cand un joc vine cu atat de multe caracteristici interesante ca acesta, te vei distra cu siguranta. Prezentarea aparatului de slot este foarte draguta si compenseaza faptul ca rolele nu se vor anima atunci cand castigi, asa cum o fac in alte jocuri. Experienta in joc este placuta. Per total, „Magic Target” este jocul perfect pentru castiguri. „Magic Target” este un jocuri de pacanele online ce ofera si surprize. Poti juca acest joc cu toate liniile castigatoare active. Jocul are 5 role si 10 linii castigatoare. Secretul de a castiga este sa te asiguri ca afisezi simbolurile in ordinea corecta. Ghiulelele sunt prietenii cei mai buni in „Magic Target”. Vei putea castiga premii consistente si rotiri gratuite atunci cand afisezi 3 ghiulele pe ecran.
Simbolul wild aduce si el surprize. Este un joker si inlocuieste toate celelalte simboluri, multiplicand castigurile. Ghiuleaua este simbolul scatter al jocului. Atunci cand apare de 4 sau 5 ori pe rolele aparatului de pacanele, aduce 10 rotiri gratuite. De asemenea, va declansa si runde bonus ce iti vor aduce castiguri duble. Secretul este sa combini simbolul wild cu simbolul scatter.

No comments

Leave a Reply