Alege Pacanele

Lucky Queen

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lucky Queen

Asa cum pare, „Lucky Queen” este un joc de pacanele online bazat pe tema reginei amazoniene ce te salveaza atunci cand te pierzi in jungla. Este un joc interesant cu o tema captivanta. Are 5 role si 10 linii castigatoare, iar tema este jungla. Este un joc animat 3D si prezinta padurea amazoniana. De asemenea, rolele prezinta imaginea frumoasei regine insotite de tigri, papagali, dar si de simbolurile clasice de carti. Acestea sunt simbolurile aparatului de pacanele.

Jocuri Pacanele Lucky Queen Online GratisJocuri Pacanele Lucky Queen Online Gratis

 

De fiecare data cand castigi, simbolurile incep sa se miste pe aparatul de slot si insasi regina te saluta. Efectele speciale fac jocul foarte familiar si unic. Sunetele naturii din fundal sunt perfecte pentru tema jocului. „Lucky Queen” este un joc de pacanele online creat de Wazdan. Jocul are multe caracteristici speciale ce te vor introduce in atmosfera junglei pentru o perioada. Simbolul Lucky Queen este simbolul wild din joc. Acest lucru inseamna ca el inlocuieste toate celelalte simboluri atunci cand apare pe rolele aparatului de pacanele. Totusi, aminteste-ti ca papagalul si piramida sunt simboluri ce nu pot fi inlocuite in acest joc de cazino, piramida fiind simbolul scatter al jocului.
Vrei mai mult? Poti castiga pana la 90 de rotiri gratuite in acest joc, atunci cand afisezi 5 simboluri cu piramide pe liniile castigatoare. De asemenea, 3 si 4 piramide afisate simultan, vor declansa 15, respectiv 30 de rotiri gratuite. Si asta nu e tot – toate castigurile din rotirile gratuite sunt multiplicate x2. Cu cau mai multe piramide, cu atat mai mari castigurile.

No comments

Leave a Reply