Alege Pacanele

Lucky Pot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Pot

Jocuri Pacanele Lucky Pot Online GratisAcesta este un joc de noroc cu 4 tambururi, care ofera jucatorilor un total de 27 de linii de castig, sporind astfel sansele de a le lovi mari. Acesta include 8 simboluri care sunt usor de inteles, fara a mentiona setarea padurilor din Irlanda care o face mai intuitiva. Jocul Lucky Pot ofera jucatorilor o castigare maxima de 400 de ori pe pariul lor si, cu o buna strategie, va cresteti sansele de a lovi cu o mare parte din fiecare pariu. Cea mai buna parte a jocului de pacanele este ca jocul include caracteristici si simboluri mai usor de inteles, chiar si pentru jucatorul naiv care incepe sa joace jocuri de noroc.

Jocuri Pacanele Lucky Pot Online Gratis

 

Faptul ca cele 25 de linii sunt fixe si in nici un caz nu pot fi ajustate este un plus, deoarece cu fiecare pariu pe care il puteti castiga. Un pariu de jucator este, de obicei, stabilit ca un total de miza care este relativ diferita de sloturile care permit jucatorilor sa o faca pe linie. In acest caz, in timp ce jucati pentru bani, jucatorii pot salari cat mai mici de 0,21, dar maximul permis in jocul single este de 100,00 pe pariu.

Acest joc de pacanele se concentreaza mai mult pe recompense si nu are chiar elementul de surpriza pe care majoritatea jocurilor din acest gen o au. Cu toate acestea, acesta include cateva extra-uri care merita fiecare jucator, inclusiv simbolul scatter, care creste sansa jucatorilor de a castiga bani mari. Multiplicatorul intra in vigoare atunci cand aterizeaza pe simbolurile de plata cum ar fi J, K, A sau Q, din care primiti 2x castigul.

Simboluri

Exista un numar de simboluri folosite in jocul de noroc Lucky Pot, inclusiv simbolurile bazate pe cartela J, K, A si Q. In plus, exista simbolul oala folosit, simbolul salbatic, scatterul si multe altele, doar pentru a face jocul interesant.

No comments

Leave a Reply