Alege Pacanele

Lucky Bar

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lucky Bar

Jocuri Pacanele Lucky Bar Online GratisLucky Bar este un slot video creat special pentru incantarea jucatorilor pasionati de pacanele clasice din baruri. Jocul este plin de actiune si are o tema unica si atractiva si este un slot care se joaca atat gratuit cat si pe bani cash reali pe mize incepand cu 0.01 euro. Avem un nou slot cu 5 role si 5 linii castigatoare dar nu lipsesc sansele de a castiga masiv prin introducerea rundelor de pariu in care poti dubla banii foarte rapid. In plus, avem si amuzantul joker pe care toti vor sa-l vada cat mai des. Alte runde speciale sunt runda Bonus Game si runda de pariu cand trebuie sa chicesti culoarea cartilor pentru a dubla banii castigati.

Jocuri Pacanele Lucky Bar Online Gratis

 

Toate aceste elemnte speciale ajuta jucatorii de sloturi sa castige si mai usor. Ganditi-va spre exemplu la acest joker care poate inlocui orice alt simbol pentru a ajuta la crearea combinatiilor castigatoare. Grafica excelenta este un alt atuu al acestui slot simplu dar atractiv. Si efectele sonore discrete te lasa sa joci acest joc in liniste si pace chiar si de la birou sau in tren.

Cu runda de pariu este ca si cum ai ghici la dat cu banul, numai ca aici trebuie sa ghicesti culoare cartii urmatoare. In acest fel poti dubla dar poti si pierde castigurile fiecarei runde castigatoare. Ai 50% sanse sa castigi si 50% sanse sa pierzi dar decizia iti apartine daca doresti sau nu sa joci. Acest joc de cazinou ofera castiguri masive si in plus avem un bonus de inregistrare foarte generos cu care te poti juca sa testezi gratuit acest slot minunat. Asadar, jocul se poate juca atat gratuit cat si pe bani reali. Si cel mai important, este un slot care se joaca atat gratuit cat si pe bani cash reali pe mize incepand cu 0.01.

Alte jocuri similare produse tot de Kajot Casinos sunt si Bonus Star, Stone Age sau Aztecs Empire, care nu sunt doar un slot video sunt opere de arta in domeniu pentru cei care joaca pacanele online.

 

No comments

Leave a Reply