Alege Pacanele

Legends of the Sea

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Legends of the Sea

Jocuri Pacanele Legends of the Sea Online GratisLegends of the Sea slot game este un joc de pacanele gratuit, cu 5 role si 30 de linii castigatoare.

Jocuri Pacanele Legends of the Sea Online Gratis

 

Simbolurile jocului inclu comori, caluti de mare, exploratori si sirene. Aspectul vizual al jocului este bun, iar jocul nu include simboluri standard. Nu te vei intalni cu cireste BARs sau carti de poker. Majoritatea simbolurilor sunt 3D si sunt animate. Aspecul simbolurilor este colorat si interesant, ceea ce este cel mai important. Jucatorul poate juca simbolul wild, ajutand la formarea combinatiilor castigatoare, fiind recompensat cu rotiri gratuite atunci cand afiseaza simboluri scatter. La activarea rundei bonus, jucatorul trebuie sa aleaga bulele pentru a incasa premiile.

Caracteristicile jocului

Inca de la inceput, vei observa ca acest joc de slot gratuit are 5 role si o tema interesanta. Te poti bucura de caracteristicile bonus si de simbolurile prezente in joc. Caracteristicile jocului sunt cele obisnuite in jocurile de pcanele realizate de aceeasi dezvoltatori. Simbolull wild va completa liniile formand combinatii castigatoare, simbolul scatter aduce pana la 20 de rotiri gratuite, iar runda bonus activeaza jocul special.
Cea mai buna parte a acestui joc este ca poate fi jucat pe tableta si smartphone, sau pe orice dipozitiv cu ecran. Totusi, jucatorul trebuie sa se astepte la o calitate mai mica a rezolutiei fata de cea pe care o a avea pe desktop.

No comments

Leave a Reply