Alege Pacanele

Legends Of Ra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Legends Of Ra

Jocuri Pacanele Legends Of Ra Online GratisThe legend of Ra este jocul de pacanele bazat pe Egipt. Este slotul online cunoscut pentru a starni aventura si care face o persoana vrea sa se imbrace si sa se transforme in cel mai bun explorator. Jocul va va duce in tara transcontinentala unde puteti afla despre cele mai mari informatii despre secretele bine pastrate.

Jocuri Pacanele Legends Of Ra Online Gratis

 

Piesele de piatra te conduc mai aproape de jackpotul in valoare de 10.000. Icoanele bonus si scatter va pot ajuta sa urcati in continuare datorita binecuvantarii aduse de Ra.

Jocul de pacanele a fost conceput pentru a va face sa va simtiti ca si cum voi va aflati in oras. Veti avea sansa de a indeparta praful si murdaria si puteti gasi lumea pe care nu ati crezut niciodata ca ati existat. Traseul sonor aduce in minte noptile arabe. Atunci cand exista o victorie, muzica se prabuseste ca si cum ar fi anticipata, iar rolele de rulare pot suna ca pietrele care se sfarama.

Simboluri slotului online The Legend of Ra

Pietrele din joc, au o poveste de spus, deoarece sunt pline de cartile letale care pot sa-i trezeasca pe morti, hieroglife, statui vechi si gandaci de scarab. Chiar daca unele dintre simboluri nu tin pasul cu tema, ei ar putea sa ofere destule victorii, ceea ce face acest fapt. Cel mai mare simbol platit este Ankh, care plateste pana la 5.000 de credite.

Jocul are 9 linii de castig cu 5 role. Pariul poate incepe de la 1 pana la 100 de monede. Valoarea monedei poate incepe de la 0,50 pana la 10,00 credite.

No comments

Leave a Reply