Alege Pacanele

Las Vegas Fever

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Las Vegas Fever

Jocuri Pacanele Las Vegas Fever Online GratisLas Vegas Fever este jocul de tip slot video si il duce pe jucator in inima bulevardului Las Vegas Strip. Jocul acesat de pacanele este un joc nou si ofera modalitatea originala si noua de a paria cateva monede si cu putin noroc de a obtine jackpotul. Jocul vine cu cateva surprize originale si il tine pe jucator la marginea unui loc in intregul joc.

Jocuri Pacanele Las Vegas Fever Online Gratis

 

Jocul se bazeaza pe stilul, bogatia si atmosfera cazinoului. Cele doua elemente au fost afisate pe ecran atunci cand jocul incepe sa apara pe ecran. Grafica jocului este realista, viu colorata si unica, chiar daca este o tema clasica.

Slotul video Las Vegas Fever a fost conceput pentru a oferi o prima impresie puternica si este clar ca dezvoltatorii si-au atins obiectivul.

Jocul acesta de tip slot video este alcatuit din 4 role, dar exista o a cincea care poate fi accesata numai in anumite conditii. Liniile de plata sunt in numar de 15 si ele ruleaza pe ecran si trebuie sa va asigurati ca combinatia castigatoare a acestor simboluri intra pe aceste locuri. Puteti utiliza meniul pentru a plasa un pariu si puteti alege valoarea monedei inainte de a incepe sa rotiti bobinele.

Simbolurile jocului de pacanele

Platile din joc s-au bazat pe simbolurile pe care decideti sa le debarcati si pe marimea unui pariu. Aceasta inseamna ca, daca alegeti un pariu mai mare, obtineti recompense mai mari. Simbolurile sunt roata de avere, zaruri, jetoane verde, rosu, ruleta si sampanie. Alte simboluri sunt 3 jucatori bogati de cazino, semne neon, bagaje si masini de slot.

No comments

Leave a Reply