Alege Pacanele

Lady Godiva

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lady Godiva

Jocuri Pacanele Lady Godiva Online GratisLady Godiva slot game” este un jocuri de pacanele gratuit cu 20 de linii castigatoare, ce are ca tema povestea femeii ce a calarit dezbracata in Londra pentru a manifesta impotriva impozitarii. Lady Godiva slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu un aspect foarte bun si o poveste la fel de buna. Simbolurile utilizate fac parte din poveste: sotul Leofric, Peeping Tom si calul. Alte simboluri includ: simbolul scatter Fleur de Lis, simboluri traditionale cu carti de la J la A si simbolul wild Lady Godiva.

Jocuri Pacanele Lady Godiva Online Gratis

Simbolul wild poate inlocui alte simboluri din joc, cu exceptia simbolului scatter, pentru a completa combinatiile castigatoare. Simbolul scatter declanseaza o runda gratuita atunci cand se afiseaza in numar de cel putin 3 pe rolele aparatului de pacanele. Poti alege oricare din rundele cu rotiri gratuite cu multiplicatoare si rotiri. Poti alege 30 de rotiri ce au un multiplicator x1, sau 15 rotiri cu un multiplicator x2, sau 10 rotiri cu un multiplicator x3. Daca alegi multiplicatorul x6, vei primi 5 rotiri gratuite. Poti alege numarul liniilor pentru multiplicator si valoarea pariului inainte de a incepe sa invarti rolele.

Acest joc de aparat de pacanele gratiut ate 5 role, 20 de linii castigatiare si 3 randuri. Grafica jocului este impresionanta, iar fundalul prezinta Town Square luminat. Jocul este echipat cu rotiri gratuite, multiplicatoare si simboluri wild.

No comments

Leave a Reply