Alege Pacanele

Klassik

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Klassik

Jocuri Pacanele Klassik Online GratisJocurile cu sloturi video se bazeaza pe diferite universuri si idei si uneori unii dezvoltatori au ideea de a reveni la elementele de baza.

Jocuri Pacanele Klassik Online Gratis

 

Klassic este cazul de joc de tip slot video cu simboluri iconcie de cazinou cu reguli simple. Jocul acesta de pacanele poate gestiona introducerea universului original de grafica steampunk si ofera aspectul unic pe care playerul nu il poate uita cu usurinta.

Rotile jocului se gasesc intr-un mijloc al unei masini ciudate si sunt inconjurate de becuri, unelte cu alte elemente care arata misterios. Butoanele de comanda sunt integrate in graficul de fundal si fiecare rotire va face ca masinile si uneltele sa se roteasca. Semnele tripla, dubla sau simpla sunt semnele cele mai raspandite in jocul de pacanele cu aur 7. Alte simboluri sunt clopotele, cirese, carti de joc si sunt rare, dar si valoroase.

Caracteristicile jocului de tip sloturi video

Jocul de tip slot vidoe clasic se bazeaza pe 9 linii de plata fixe, cu 5 role. Va trebui sa incercati sa vedeti daca puteti ateriza in combinatie castigatoare astfel incat sa puteti obtine recompense in numerar. Ar trebui sa setati pariul pe linie inainte de a incepe sa jucati. Pentru a castiga, combinatia trebuie sa plateasca pornind de la stanga spre dreapta. Recompensele se acorda pe baza combinatiei care apare in apropierea rolelor, cu marimea unui pariu, de asemenea. Daca pariezi mai mult, inseamna ca vei castiga mai mult in cele din urma. Cand simti ca norocul este langa tine, atunci poti folosi butonul de pariu maxim pentru a castiga cele mai mari recompense.

No comments

Leave a Reply