Alege Pacanele

Jungle Rumble

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Jungle Rumble

Jocuri Pacanele Jungle Rumble Online GratisAceasta este o masina de pacanele gratuita dezvoltata de compania producatoare de software Habanero. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai distractive si palpitante jocuri de tip slot gratuite lansate vreodata. Practic, Jungle Rumble este o masina de pacanele bazata pe jungla si pe animalele sale. Cu animalele, orice este posibil, astfel incat nimeni nu este capabil sa planifice urmatoarea miscare atunci cand calatoreste in jungla. Acelasi sentiment este disponibil pentru fiecare jucator care este suficient de curajos sa intre in aceasta jungla speciala.

Jocuri Pacanele Jungle Rumble Online Gratis

 

Designul jocului este cu siguranta excelent. Am vazut multe jocuri de tip slot gratuite, dar niciunul dintre ele nu are acelasi grafica, aproape realista si fabuloasa. Si animatiile sunt frumoase. De fapt, animatiile si grafica de sustinere merg destul de bine cu tema jocului. Exista o multime de simboluri foarte interesante incluse in aceasta masina de pacanele. Printre ei sunt membri ai tribului, Pygmies, Shields si chiar Spears. Cabane, arme, coliere tribale, elefanti si plante carnivore se numara printre simbolurile acestui joc de tip slot.

Jocul este destul de simplu. Intregul panou de control este situat in partea de jos a jocului. Are cateva butoane interesante, dar daca esti un jucator nou, nu trebuie sa incerci sa apasati butoanele suplimentare, ci butonul de rotire. Oricum, efectuarea procesului de pariere initiala necesita efectuarea unor ajustari prin folosirea mai intai a butoanelor + sau -. Acest joc uimitor slot gratuit are 5 tambururi si 25 de linii de plata. Nu este necesar sa activati toate aceste linii de plata pentru a juca acest joc.

No comments

Leave a Reply