Alege Pacanele

John Doe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

John Doe

Jocuri Pacanele John Doe Online GratisSlotul video John Doe se bazeaza pe povestea unui bun detectiv in timpul filmarilor noir. Pentru a juca, ar trebui sa luati locul detectivului care investigheaza crima petrecuta pe strada si puteti obtine recompense pentru eforturile pe care le folositi.

Jocuri Pacanele John Doe Online Gratis

 

Jocul de pacanele Joe Doe arata ca o revista de benzi desenate. Fundalul are detalii si ajuta la construirea unei atmosfere adevarate pentru acest joc. Tamburele se desfasoara pe o e strada si aici are loc crima si este in timpul noptii. Protagonistul principal se afla pe partea tonului, in timp ce fata este ascunsa in palarie. Mai exista o silueta de creta a persoanei care a fost ucisa pe trotuar si este aprinsa de o lampa de langa ea.

Simboluri de slot video

Jocul de pacanele John Doe este complet noir, iar rezultatele obtinute sunt credibile. Jocul foloseste un joc deschis si permite jucatorului sa personalizeze setarea intr-o maniera libera inca de la inceput si face posibila castigarea mare.

Slotul video are 40 de linii de plata cu 5 role. Acestea indica simbolurile pe combinatiile ecranului si puteti declansa numerarul pentru a obtine recompense pentru un jucator norocos. Puteti alege pariul si aceasta este datorita unei bare de comanda gasite la role si puteti incepe sa rotiti rolele dupa ce ati setat pariul.

Simbolurile obisnuite din joc sunt silueta de creta, dosarul de caz, gloantele si un politist blond. Altele sunt un pistol de lupta, un zid de caramida, un detectiv misterios si un jurnalist.

 

No comments

Leave a Reply