Alege Pacanele

Jazz of New Orleans

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jazz of New Orleans

Jocuri Pacanele Jazz of New Orleans Online GratisJazz of New Orleans” este un joc de cazino de tip slot gratuit, ce te va recompensa consistent – atat cu credite cat si cu muzica. Muzica de fundal te va ajuta sa intri in atmosfera jocului. Intregul oras New Orleans se regaseste in grafica acestui joc. Este foarte interesant, iar simbolurile fac referire la orasul New Orleans. Exista si simboluri cu diverse feluri de mancare. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Merry Xmas” si „Pearls of India”.

Jocuri Pacanele Jazz of New Orleans Online Gratis

 

Desi acesta este un joc de cazino de tip slot cu 5 linii castigatoare si role, ofera multe optiuni. Exista multe alte jocuri si multe linii castigatoare, iar jocul te va recompensa. Jocul va oferi multe multiplicatoare si bonusuri ce iti vor aduce castiguri continue.

Jocul de aparat de tip slot online „Jazz of New Orleans” este destul de simplu si te poarta in epoca jazz-ului. Daca vei continua sa joci acest joc cu muzica de fundal, vei putea sa te delectezi cu sunete e iti vor anima starea de spirit. Daca vei reusi sa castigi leogo-ul de neon, se va activa simbolul wild. Pariurile vor putea fi modificate in orice moment, prin apasarea butoanelor „+” sau „-„. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Spin Party” si „Chinese New Year”.

In acest joc de cazino de tip slot, jackpot-ul este in valoare de 50.000 de lire – sau poti castiga de zece ori valoarea unui rand. Daca iti vei asuma riscuri calculate, este posibil sa incasezi castiguri mari. Pariul minim este de 0,01 monede. Exista simbolul unui inel de aur ce iti ofera sansa sa castigi jackpot-ul. Continua sa cresti pariurile pana ajungi la suma minima pentru jackpot-ul progresiv.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele