Alege Pacanele

Jack on Hold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Jack on Hold

Jocuri Pacanele Jack on Hold Online GratisTe simti atras de arme, impuscaturi si saci de bani? Daca da, „Jack on Hold” este cel mai bun joc de pacanele pentru tine. Acest joc de pacanele gratuit reinvie aventurile haiducului Jack. Jocul a fost creat cu tehnologia HTML 5, asa ca poate fi jucat chiar si pe dispozitivele mobile. Este un joc cu 5 linii castigatoare si 3 role. Desi este un joc clasic, aspectul este impecabil. Grafica este asemanatoare desenelor 3D.
Jocuri ca la aparate prezinta simboluri clasice: clopotei, cifra 7 rosie, fructe, batoane, un taur si Jack. Taurul este simbolul cu cea mai mare valoare in acest joc. Jack este simbolul wild. Jocul nu ofera runde bonus sau rotiri gratuite. Simbolul wild ofera recompense uriase. El inlocuieste toate celelalte simboluri si asigura castiguri mari. Este o excelenta caracteristica adaugata jocului de cei de la Wazdan. Joaca si experimenteaza actiunea acestui joc de pacanele.

Jocuri Pacanele Jack on Hold Online Gratis

 

„Jack on Hold” te va lasa sa explorezi Vestul Salbatic. Acest joc de cazino de tip slot online creat de Wazdan, are 5 linii castigatoare si 3 role, dar si multe caracteristici ce vor incanta jucatorii. Acest joc de slot are animatii dragite si grafica excelenta. Personajul central al jocului este simbollul wild. El completeaza combinatiile castigatoare ce nu au fost incheiate. Cand se intampla, simbolurile sunt pastrate pana la urmatoarea rotire. Un pachet de TNT cade pe ecran cand jucatorul reuseste sa castige un perete intreg. Explozibilul explodeaza si dubleaza castigurile. Te vei indragosti cu siguranta de acest joc de pacanele multumita caracteristicilor sale distractive.
Acest joc de slot oferit de Wazdan il prezinta pe haiducul Jack. Misiunea sa este sa jefuiasca bancile. Acest joc ofera distractie garantata. Acest joc te va aptiva si te va surpsinde cu actiunea sa. Rotirile suplimentare se declanseaza cand apar simbolurile wild, facand jocul si mai interesant.

No comments

Leave a Reply