Alege Pacanele

Hunters Spirit

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hunters Spirit

Jocuri Pacanele Hunters Spirit Online GratisAcest joc de cazino cu 5 tambururi are 27 de linii de castig, rotiri impresionante gratuite si este setat pe vastul teren al Americii Native. Este mai mult o calatorie spirituala cand combinati eforturile cu un razboinic nativ si mergeti acolo pentru a vana – satul nu trebuie niciodata sa-si faca foame. Este un joc de noroc interesant cu rasturnari si transformari care combina elementele surprizei si, cu siguranta, un joc de cazino minunat pentru oricine care iubeste sa castige mare cu sloturi. Are o volatilitate medie, cu o rata de succes de 12,11%, iar cele 12 simboluri usor de inteles face ca jocul la fel de usor ca numararea 1, 2, 3.

Jocuri Pacanele Hunters Spirit Online Gratis

 

Victoriile jocurilor sunt contorizate de la stanga la dreapta si daca un jucator este increzator si ar dori sa stea cu razboinicul indian, atunci poate plasa chiar si 100 de credite. Procentul de plata variaza de la orice intre 88% -99% si puteti juca carti pentru a va asigura ca sunteti indreptat in directia corecta de vanatoare. Cartea de joc are simboluri aproape asemanatoare cu cele ale simbolurilor platilor de plati, dintre cele 12 pe tabelul de plati 6 se afla pe carduri. Daca apare o salbaticie, castigatorul unui jucator este dublat, iar castigul cu 2 salbatice va fi de patru ori. Cu toate acestea, cu 3 salbatice castigul va fi de 8 ori cu 4 salbatice castigul va fi multiplicat 16x.

Simboluri

Exista destul de multe simboluri folosite in acest joc si acestea includ, dar nu se limiteaza la; simbolul salbatice, simbolul bonus, simbolurile J si Q, precum si simbolurile A, care variaza relativ in ceea ce priveste efectul de multiplicare. Un vechi simbol indian poate multiplica pariul dvs. 200x, vulturii puternici ofera 24x miza, in timp ce efectivele de bizon va vor oferi 16x miza totala.

No comments

Leave a Reply