Alege Pacanele

Hunter

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hunter

Jocuri Pacanele Hunter Online GratisVanatoarea este unul dintre cele mai vechi, mai periculoase si mai interesante jocuri si ocupatii din lume. Oricum, in prezent, nu este la fel de populara ca in trecut. Cu toate acestea, multi dintre noi au un vis de a vana animale doar pentru placere. Datorita jocurilor de tip slot gratuite, cum ar fi aceasta, ne putem indeplini visele fara a ucide animalele. Placerea este aproape la fel ca intr-o vanatoare reala, dar fara a se confrunta cu amenintari reale. In plus, exista si o sansa de a strange si premii magnifice.

Jocuri Pacanele Hunter Online Gratis

 

Designerul acestui joc de pacanele este renumitul designer de jocuri de tip slot gratuite, SGS Universal. De fapt, design-ul este pur si simplu stralucitor si inaltator. Acum exista gauri in structura acestui slot machine liber. Grafica acestui joc de tip slot gratuit sunt super-dragute, inclusiv animatiile. Exista o mutra amuzanta pe fata fiecarui animal. Singura problema este ca aceste animale sunt prea dragute pentru a fi vanate.

Oricum, in afara de animale, simbolurile stabilite au de asemenea un vanator si o tabla de tinta. Simbolul vanatorului este scatter. Scatter poate activa runda bonus gratuita. Bonusurile gratuite sunt mai generoase. Toate premiile pe care le castigi vor fi inmultite cu 3 ori. Acest slot gratuit are numai 5 role, 3 randuri si maxim 9 linii de plata activate. Linia minima de plata activata trebuie sa fie 1. Urmatorul simbol cel mai puternic este simbolul placii tinta. El este wild. Simbolul wild este capabil sa inlocuiasca alte simboluri, cu exceptia scatterului.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele