Alege Pacanele

Hot Honey 22

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Hot Honey 22

Jocuri Pacanele Hot Honey 22 Online Gratis„Hot Honey 22 Slot Game” este un joc de pacanele gratuit ce va fi o incantare daca esti un iubitor de tatuaje si fete frumoase. La inceputul jocului te vei afla intr-un salon de tatuaje di Asia, nde artistii tatuatori acopera frumoasele trupuri cu ornamente orientale. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 25 de linii castigatoare ajustabile, 5 role si 3 randuri. Poti incasa castiguri grozave in timp ce te bucuri de frumusetile din fundal.

Jocuri Pacanele Hot Honey 22 Online Gratis

„Hot Honey 22 Slot Game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care tatuajele te ajuta sa castigi. Fundalul jocului arata ca un salon oriental vechi de tatuaje. Ia un loc si bucura-te de castiguri.

Poti juca acest joc de slot fara sa il instalezi. Acesta este jocul perfect daca doresti sa joci un joc online fara sa fie nevoie sa te inregistrezi. Poti juca acest joc de aparat de pacanele gratuit si cu bani reali. Vei avea astfel sanse si mai mari de castig. Te vei intalni cu parti ale corpului tatuate cu frumoase tatuaje asiatice ce se afiseaza de la stanga la dreapta, pentru a fi castigatoare. Vei intalni si doua simboluri suplimentare care vor aduce si mai mult profit si fac jocul si mai interesant.

Simbolurile speciale ale jocului Hot Honey 22 Slot Game

Mana este simbolul ce te ajuta sa formezi combinatii castigatiare, fiind capabil sa inlocuiasca celelalte simboluri din joc, cu exceptia lampionului chinezesc.

Atunci cand se afiseaza 3, 4 sau 5 simboluri cu lampioane chinezesti, te vei putea bucura de jocul bonus ce consta in 1, 3 sau chiar 10 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply