Alege Pacanele

Honey Money Mobilots

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Honey Money Mobilots

Jocuri Pacanele Honey Money Mobilots Online GratisHoney Money este slotul video pentru tine daca ai chef sa te bucuri de joc. Tema jocului este cea mai mica insecta pe care o puteti gasi in gradina si este vorba despre albine. Jocul este dezvoltat in grafica 3D cu designul colorat. Acest joc de noroc are posibilitatea de a avea multi jucatori care se bucura de ceea ce are de oferit.

Jocuri Pacanele Honey Money Mobilots Online Gratis

 

Jocul are o variatie scazuta, care este dinamica, cu suficiente caracteristici bonus. Exista cateva rotiri gratuite pe care le poate juca jucatorul.

Jocul va va duce intr-un loc mic, unde iarba si plantele vor fi mai inalte decat cladirea. Albinele vor zbura in jur simplu dar in acelasi timp colorat. Intregul ecran de joc va fi considerat o zi insorita care are animatie fluida in prim-plan si exista un buton de comanda discret care poate fi folosit de cineva care ii place sa se joace pe dispozitivul mobil.

Cum se joaca

Jocul de noroc Honey Money are 30 de linii de plata si puteti paria intre 3 si 60 de credite. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti setarile pariurilor si sa incepeti jocul ori de cate ori sunteti gata. Puteti juca cu redare automata sau manuala. Daca doriti sa va bucurati de imbunatatiri suplimentare, ar trebui sa activati optiunea turbo unde puteti sa va miscati rapid.

Jucatorul poate castiga pana la 500 de ori valoarea pariului cu simbolurile disponibile, cum ar fi borcanele de miere, florile si stupii. Altii se aseaza pe role in timp ce continuati sa jucati.

No comments

Leave a Reply