Alege Pacanele

Hoffmeister

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hoffmeister

Jocuri Pacanele Hoffmeister Online GratisJocuri Pacanele Hoffmeister Online Gratis„Hoffmeister” este un joc video slot cu 5 role, echipat cu rotiri gratuite, simboluri speciale, optiuni de pariere interesante si caracteristica Gamble. Acest joc poate fi jucat cu 1 pana la 10 linii castigatoare active. Pariul maxim acceptat este de 10.000 de credite. Simbolurile apar pe trei randuri pe ecran. Simboluri similare afisate pe o linie activa vor aduce castiguri. Combinatia este luata in considerare de la stanga la dreapta. Calculul se face multiplicand pariul pentru fiecare linie castigatoare cu indexul combinatiei. Daca vrei sa incerci si alte jocuri asemanatoare, oferite de Novomatic, incearca Fruit Sensation sau Golden Sevens.

Jocuri Pacanele Hoffmeister Online Gratis

 
Acest joc de slot de la Novomatic prezinta caracteristici ale lui David Hasselhoff: ceasuri scumpe, iahturi scumpe, fete frumoae si bratari de aur. Simbolul actorului este simbolul wild , iar logo-ul jocului este simbolul scatter. Jocul este plin de efete sonore si animatii uimitoare. „Hoffmeister” este un joc de cazino de tip slot online ce are o interfata multilinguala. Jucatorii pot utiliza caracteristica auto bet mode. Jocul va f o oncantare, mai ales pentru fanii lui Davi Hoffmeister. Simbolul wild ofera premii uimitoare. El inlocuieste toate celellate simboluri standars formand combinatii castigatoare cu valori mari. Trei sau mai multe simboluri scatter declanseaza 11 rotiri gratuite. In timpul rundei de rotiri gratuite, simbolul wild isi pastreaza pozitia pana la finalul rundei. Poti incerca si alte jocuri similare oferite de Novomatic: Fruit Sensation si Golden Sevens.

Acest joc de aparat de pacanele este foarte colorat. Tema inedita, caracteristica auto play, efectele sonore si animatiile uimitoare fac acest joc sa fie foarte interesant. Toti fanii actorului vor fi incantati sa incerce acest joc de pacanele.

 

No comments

Leave a Reply