Alege Pacanele

Highway Kings

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Highway Kings

Jocuri Pacanele Highway Kings Online GratisJocul de pacanele „Highway Kings” aminteste de categoria road movies a anilor ’80. Acest joc de pacanele gratuit este potrivit pentru cei ce vor sa plece la drum pentru a face cateva afaceri banoase. Poti fi incoronat castigatorul a 10.000 de credite in acest joc de slot. Grafica desenata defineste acest joc de pacanele, lucru foarte revigorant. Nu multi sunt adeptii jocurilor de slot ce prezinta numai simboluri le cartilor de joc. Jocul prezinta simboluri wild si scatter, ce iti poti mari consistent vastigurile.

Jocuri Pacanele Highway Kings Online Gratis

Acest joc de cazino ofera un sentiment retro. Grafica este colorata si luminoasa. Simbolurile apar schitate in tema jocului. Toate simbolurile sunt asociate sofatului. Perechea de zaruri rosii sunt exceptia. Logo-ul Highway Kings este vizibil in partea de sus a aecranului. Simbolurile principale sunt camioanele uriase ce aduc castiguri mari jucatorilor. Castigurile vor fi luate in calcul de la stanga la dreapta. Simbolul scatter este exceptia jocului. Rata de castig a ajucatorului este cotata la 97,06%. Jocul are noua linii castigatoare. O singura linie castigatoare poate fi activata apasand butonul „Bet one”. Acest joc este distractiv, mai els pentru cei in cautare de ceva diferit.

Highway Kings” are 11simboluri. Fiecare simbol are valoarea sa in acest joc de cazino de tip slot online. Un cauciuc, un volan, o pereche de zaruri, un fulger, o canistra, o pompa de benzina, cabluri si diverse camioane colorate sunt prezente in joc. Camionul rosu este simbolul cu cea mai mare valoare in joc. Per total, tabelul castigurilor este genros. Cauciucurile si volanul sunt simbolurile cu valoarea cea mai mica. Doua camioane rosii voor aduce castiguri de 10 monede. Trei camioane vor aduce 50 de monede, iar cinci camioane vor aduce 10.000 de monede.

Camionul rosu este simbolul wild al jocului si inlocuieste toate celelalte simboluri. Simbolul wild dubleaza combinatia castigatoare. Doua simboluri wild vor multiplica x4 castigul. Simbolul camionului rosu apare numai in centrul rolei. Simbolul scatter este teava de esapament. Afisarea a doua pana la cinci simboluri aduc jucatorului premii consistente. Per total, jocul de slot este placut si interesant.

No comments

Leave a Reply