Alege Pacanele

Hercules Son of Zeus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hercules Son of Zeus

Jocuri Pacanele Hercules Son of Zeus Online GratisHercules: Son of Zeus slot game” este un jocuri de pacanele gratuit ce are ca tema mitologia greaca si este despre cel mai curajos si mai puternic zeu grec. Jocul are un premiu non-progresiv de x800 pariul total, cu 50 de linii castigatoare ce se intind pe 5 role. Pentru a castiga premiul non progresiv, jucatorul trebuie sa afiseze 5 simboluri ale lui Hercule pe liniile castigatoare ale jocului. Din moment ce exista 50 de linii castigatiare din care poti alege, sansele de castig sunt mari. Jucatorul poate alege valoarea monedei intre 0,0 pana la 0,50. Poate paria peste 10 monede pentru fiecare linie. Pariul minim este intotdeauna 0,50 pentru fiecare rotire, iar cel maxim nu va depasi 250 pentru fiecare rotire.

Jocuri Pacanele Hercules Son of Zeus Online Gratis

Hercules: Son of Zeus slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care simbolul wild apare ca un templu si poate inlocui celelalte simboluri, dar nu si simbolul scatter. Simbolul scattre este Zeus. Acesta apare pe rolele 2, 3 si 4. Simbolul scatter poate declansa pana la 6 rotiri gratute atunci cand apare de 3 ori pe role, indiferent de pozitie. Jucatorul poate incasa de doua ori pariul total daca afiseaza 3 simboluri scatter.

Singura caracteristica bonus din joc este memorabila. Jucatorul poate utiliza 6 rotiri gratuit. In cadrul acestor rotiri gratuite, un simbol wild va aparea pe rolele 2, 3 sau 4. Aceste simboluri vor continua sa apara pana la finalul rotirilor gratuite.

No comments

Leave a Reply