Alege Pacanele

Haunted House Magnet Gaming

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Haunted House Magnet Gaming

Jocuri Pacanele Haunted House Magnet Gaming Online GratisHaunted House este un slot video care a fost decorat dupa epoca victoriana pentru caracteristicile sale si design. Tunetele vor exploda role daca sunteti in cautarea de a castiga si simbolurile vor prinde viata daca fac combinatia castigatoare. Trebuie sa fii atent spre fantomele care bantuie, deoarece te pot ajuta sa castigi masiv.

Jocuri Pacanele Haunted House Magnet Gaming Online Gratis

 

Cu acest joc de cazino online, jucatorii au un mod diferit de a castiga cu el si nu este ceva cu care oamenii sa fi fost obisnuiti. Adevaratul joc a fost pus in arcul portii de piatra, in timp ce jackpoturile progresive pot fi castigate cand se aseaza la varful unei porti. Un tabel de plati va atarna la arc si va afisa simboluri diferite, dar in moduri diferite.

Rotile acestui joc de cazino arata transparente si in fundal, puteti vedea casa bantuita cu luminile care se sting sau pornesc in mod aleatoriu. Cerul a fost aprins de fulger si puteti vedea cetul verde care se indeparteaza de piele. Piatra funerara a fost punctata in gradina si aceasta este de-a lungul cantitatii mari de copaci.

Simboluri de joc

Cand veti continua sa va rotiti, simbolurile vor aparea si vor fi infatisate ca fantoma ar putea arata. Aceste simboluri includ piatra funerara, semnul cainelui, portretul unei femei si al unui barbat, carte, ceas, lumanare, cal, balansier, fier, telefon si gramofon. Veti fi invitat sa cautati in camera unei case bantuite daca doriti sa castigati bani mari.

No comments

Leave a Reply