Alege Pacanele

Happy Birthday Eyecon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Happy Birthday Eyecon

Jocuri Pacanele Happy Birthday Eyecon Online GratisEste timpul sa iti serbezi ziua de nastere cu stil. „Happy Birthdays slot gameeste un joc de pacanele gratuit ce iti aduce petrecerea la tine acasa. Acest joc de aparat de pacanele are 25 de linii castigatoare si 5 role si ofera castiguri consistente la fiecare rotire. Prin acest joc vei avea sansa sa castigi 9.500x, ceea ce echivaleaza cu cireasa de pe tort. Jocul are 5 role si 25 de linii castigatoare fixe.

Jocuri Pacanele Happy Birthday Eyecon Online Gratis

Daca iti plac petrecerile, „Happy Birthdays slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce aduce petrecerea prin design-ul sau luminos si colorat. In acest joc de slot te vei intalni cu baloane, buchete de flori, palarii de petrecere, cadouri, briose si altele. Acestea sunt ingredientele perfecte pentru o petrecere reusita. In timpull jocului, vei putea sa te bucuri si de pahare de sampanie si sticle de sampanie desfacute.

Modalitatea de castig

Happy Birthdays slot game” este un joc de pacanele gratuit in care jucatorii nu trebuie sa astepte mult pentru a incasa castigurile. Acest joc de pacanele este de nivel scazut si asigura castigurile regulate. Jucatorul se poate bucura de un jackpot de 9500x pariul initial plasat atunci cand afiseaza steguletele. Pariul din joc variaza intre 0,01 si 0,50 de credite. Simboluri cu valoare mica in joc sunt hipopotamii si ursii panda de jucarie. Atunci cand se afiseaza in numar de cinci, pariul va fi multiplicat x10.

No comments

Leave a Reply