Alege Pacanele

Hallow Win

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Hallow Win

Jocuri Pacanele Hallow Win Online GratisHallow win este un joc de pacanele care are cote fixe si acestea sunt prezentate ca trei seturi care se rotesc la role. Are trei simboluri identice la setul de role care ajuta la castigarea acestui slot video.

Jocuri Pacanele Hallow Win Online Gratis

 

Daca doriti sa jucati acest joc de pacanele, veti incepe prin stabilirea pariului de la butonul plus sau minus in cazul in care exista o miza, astfel incat sa puteti mari sau micsora pariul pentru fiecare tambur. Fiecare bobina vine cu aceeasi miza. Puteti paria orice valoare pornind de la 0,10 pana la 10 si orice alta valoare gasita intre.

Platile pentru jocul de pacanele

Cand apasati butonul rotativ, veti vedea rotirea activa a rotilor. Cand castigi, atunci valoarea premiului va fi afisata la fiecare set de tambururi. Plata poate varia de la 1 pana la 10.000 de pariuri pentru fiecare sectiune. Exista un posibil premiu jackpot pentru fiecare roata infricosator si acesta este 100.000.

Caracteristicile jocului

Tema acestui slot video este Halloween si are 3 role cu 3 randuri. Veti gasi 3 linii de plata cu cate unul pentru fiecare rand. Bordul jocului a fost proiectat in asa fel incat sa poata emula ziua de Halloween. Exista o pisica neagra si fundalul cerului de noapte pe fata placii.

Butonul de rotire cu butonul de ajustare a pariurilor este in forma de dovleci. Pariul total si marimea mizei sunt afisate pe placile de lemn care arata ca un cimitir. Jocul de pacanele nu include o rotire gratuita si o facilitate bonus.

No comments

Leave a Reply