Alege Pacanele

Grand Sumo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Grand Sumo

Jocuri Pacanele Grand Sumo Online GratisAcesta este un nou joc de tip slot online de la Fugaso si ofera 720 de metode de castig. Jocul de cazino are tematica japoneza si sarbatoreste diferite aspecte ale culturii din Orientul Indepartat asiatic. Cu toate acestea, ceea ce face jocul mai interesant, sunt luptatorii de sumo care se afla in pozitii diferite in diferite locuri de pe role.

Jocuri Pacanele Grand Sumo Online Gratis

 

Sumo este un sport vechi si a venit din Japonia. In zilele noastre lupta sumo este practicata ca un spectacol popular si este ca si boxul care continua sa atraga multimi uriase.

Pentru a juca acest joc de cazino, jucatorul trebuie sa fie pus in lupta dohyo. In ring, jucatorii pot vedea perechea luptatorilor sumo avansati, gazda si arbitrul. Daca reusesti sa te descurci intr-o batalie, atunci ar trebui sa observati ca bobinele arata numarul de icoane care sunt legate de sportul sumo. Sunt luptatori sumo, crapul koi, boluri cu sushi si ornamente traditionale. Acestea sunt simbolice ale norocului si aduce noroc in jurul tarilor estice.

Tambururile jocului de cazino au fost concepute sa arate ca formarea de diamante si exista trei pozitii pe rolele cele mai exterioare, cinci pozitii la rolele centrale cu patru pozitii pe pozitiile interioare. Nu exista linii de castig in joc, dar jucatorului i se ofera sansa de a castiga in 720 de moduri. Pictogramele de potrivire apar la rolele adiacente, pornind din stanga spre dreapta. Pariatii trebuie sa-si aleaga pariul preferat, care este de la 0,20 pana la 30,00 de monede.

No comments

Leave a Reply