Alege Pacanele

Golden Ticket

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Golden Ticket

Jocuri Pacanele Golden Ticket Online GratisGolden Ticket” este unul din acele jocuri pe care vei vrea sa le joci din nou si din nou. Tema acestui joc ca la aparate de tip slot prezinta circul si clovnii. Va fi un joc interesant atat timp cat iti plac clovnii. Cu siguranta va fi un joc interesant. Jocul prezinta simbolurile clovnilor jumatate tristi si creaturile de la circ. Exista runde bonus si multiplicatoare ce vor aduce castiguri suplimentare. Alte jocuri de cazino online gratuite similare, oferite de cei de la Play N’ Go sunt: „Wild Blood” si „Riches of Ra”.

Jocuri Pacanele Golden Ticket Online Gratis

 

Jocul ofera foarte multe castiguri. Atunci cand nu castigi credite, vei castiga rotiri gratuite, asa ca toot timpul vei avea ceva de castigat. Daca nu te gandesti la clovni, acest joc ar putea sa fie printre favoritele tale. Partea cea mai buna este ca il poti juca oricand si oriunde. Jocul de aparat de tip slot online „Golden Ticket” este unul din acele jocuri ce aminteste de aparatele de slot din Vegas. Jocul poate fi jucat atat pe desktop cat si pe Android si iOS. Este un joc ce poate fi jucat pe drum. Poti oricand sa ii pui pauza si sa revii. Desigur, poti incepe oricand un joc nou. „Golden Ticket” face referire la circ, asa ca toate simboluri si personajele prezentate au legatura cu circul. Acest joc are o tema unica, asa cum au toate jocurile de tip slot create de Play N’ Go, cum sunt si: „Aztec Idols” si „Pearl Lagoon”.

Golden Ticket” este un joc pentru nostalgici – aminteste de circ, de momentele in care ai fi putut sa mergi la circ, sau de momentele in care ai facut parte din viata de la circ. „Golden Ticket” este un joc ce te va face sa revii din nou si din nou. Jocul are multe detalii ce te vor tine ocupat si fac jocul foarte intereasant.

No comments

Leave a Reply