Alege Pacanele

Gold of Ra

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gold of Ra

Jocuri Pacanele Gold of Ra Online GratisGold of Ra este unul dintre cele mai rentabile jocuri de noroc online pe care le-am incercat vreodata. Acest slot video fenomenal se inspira din povestea Egiptului antic. Ra este unul dintre zeii lor si acest joc ne permite sa gustam un pic din bunastarea marelui faaon-zeu Ra. Acesta este un nou joc de la Game Art care este foarte bine cotat printre jucatori. Acesta nu este nici singrul si nici primul joc cu aceasta tematica produs de ai, asa ca experienta isi spune cuvantul pentru un produs dintre cele mai evoluate si reusite. Fundalul jocului este cu adevarat special. Piramida impunatoare domina ecranul si devien atractia principala. Alaturi de acest fundal avem in completarea toata grafica, animatiile, simbolurile si efectele sonore care se combina perfect cu tematica principala pentru a rezulta unul dintre cele mai realiste jocuri de pacanele produse vreodata de Game Art.

Jocuri Pacanele Gold of Ra Online Gratis

 

Jocul in sinte este foarte usor de jucat la acest slut video clasic cu 5 role si 25 de linii fixe de plata. Acesasta este o configuratie perfecta pentru a castiga bine. Desi nu poti alege numarul liniilor castigatoare, miza totala poate fi modificata foarte usor folosind sagetile stanga-dreapta. Nu uita ca marimea castigurilor depinde direct de marimea mizelor, asa ca daca vrei sa pui mana pe cele mai mari jackpoturi nu te feri sa joci pe mizele cele mai mari. Acesta este cu siguranata un joc pentru cei care joaca pe mize mari.

Jocul de noroc God of Ra are si optiunea de dublaj care vine ca un mini-joc in cadrul jocului si unde jucatorul poate dubla castigul daca ghiceste culoarea cartii intoarse cu fata in joc.

 

No comments

Leave a Reply