Alege Pacanele

Gladiator

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gladiator

Jocuri Pacanele Gladiator Online GratisGladiator” este un nume ce iti va atrage atentia. Te asiguram ca numele este pe masura jocului. Jucatorii deja sunt innebuniti dupa acest joc de slot. Trebuie sa le multumim celor de la Playtech pentru tema grozava a acestui apara de pacanele. Acest joc de pacanele gratuit are doua caracteristici bonus – Gladiator Bonus si Coliseum Bonus, Jocul este atractiv si te atrage in atmosfera sa.

Jocuri Pacanele Gladiator Online Gratis

Este un joc cu 20 de linii castigatoare in care poti castiga pana la x5000 din pariul tau. Cu cat mai multe linii castigatoare active cu atat mai interesant devine jocul si cresc sansele de castig. Castigurile sunt mari si jucatorii deja apreciaza acest joc. Trebuie sa cauti si simbolurile wild si scatter care iti vor aduce x200 din pariul tau.

Cand joci „Gladiator” te astepti ca imaginile sa fie extraordinare. Multumita celor de la Playtech, chiar sunt foarte bine realizate. Tema jocului arata uimitor si nu te va dezamagi, cu siguranta. Grafica te va captiva. Trebuie sa fi atent la caracteristicile bonus i la simbolurile wild. Daca le vei gasi pe aparatul de lsot, vei fi un om bogat. „Gladiator” nu este un joc usor, dar jucatorii mari vor avea o experienta uimitoare in acest joc de aparat de tip slot online.

Rotirile gratuite nu vor fi in numar de mai putin de 10. In medie, te poti astepta sa castigi fie 10 rotiri gratuite, fie x3 rotirile gratuite pe care le-ai castigat deja. Jocul a fost lansat in 2014 si este foarte cautat de atunci. Poti vedea deja ca jocul este inedit si antrenant. Oricine isi poate incerca norocul si poate castiga.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele