Alege Pacanele

Gems and the City

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gems and the City

Jocuri Pacanele Gems and the City Online GratisGems and the City este un simplu joc de pacanele gratuit, cu o multime de distractie. Acesta este, de asemenea, unul dintre cele mai colorate jocuri de cazino gratuite de pe piata. Jocul de pacanele este de fapt un produs de la dezvoltatorul de jocuri slot numit Games OS. Grafica si animatiile sunt bune, dar nu la fel de tari ca unele dintre cele mai moderne jocuri de cazino gratuite. Oricum, aceasta nu afecteaza calitatea generala a jocului.

Jocuri Pacanele Gems and the City Online Gratis

 

Din orice perspectiva, acesta este un produs de top de calitate pentru toate nivelele de entuziasti pentru pacanele gratuite. Acesta este, de asemenea, un joc de cazino mai pentru fete. In afara de cateva personaje sexy, acest slot gratuit are si culori si muzica pentru fete. De fapt, este o introducere foarte buna care cu siguranta are capacitatea de a multiplica nivelul de divertisment.

Dupa cum am mentionat mai devreme, acesta este unul dintre jocurile de cazino clasice de tip. Nu exista reguli greu de urmat pentru jucatorii acestui joc uimitor. Practic, acest joc de pacanele are 5 role si 30 de linii de plata. Numarul de linii de plata activate pe runda poate fi ajustat de la 1 la 30. Pariul de linie poate fi de asemenea ajustat de la 0.2 monede la 2 monede.

Chiar si miza cea mai mare aici nu depaseste 60 de monede si asta este un semn al unui simplu joc slot care este facut pentru orice nivel de jucatori, inclusiv pentru incepatori. Oricum, unele caracteristici moderne de jocuri slot sunt de asemenea incluse pentru acest slot super cool. Exista wilds, scatter si, de asemenea, runda de spin gratuit (pana la 15 rotiri). In afara de acestea, exista si un joc bonus care este declansat de simbolul diamantului.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele