Alege Pacanele

Gems and Stones

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gems and Stones

Jocuri Pacanele Gems and Stones Online GratisJocul de cazino Gems & Stones se bazeaza pe castigarea unor bani, dar la fel de distractie si are 10 linii de plata si 5 role. Exista bijuterii si pietre pretioase incluse in simboluri si nu exista multe buchete, ci victorii.

Jocuri Pacanele Gems and Stones Online Gratis

 

Jocul acesta se bazeaza pe jocurile de noroc clasice. Are un fundal albastru maroniu cu ornamente negre si aurii. Tamburele au fost incadrate in ornamente de aur in timp ce atmosfera globala face casino-ul sa arate luxos. Efectele de sunet si muzica sunt pe partea linistita si dau jocului o atmosfera calda, dar confortabila. Jocul nu are nimic de aratat pentru estetica sa; cu toate acestea, actiunea reala va avea loc in cazul in care rolele se rotesc.

Caracteristicile jocului de noroc Gems & Stones

Jocul de cazino Gems & Stones Slot ofera jucatorului o sansa de personalizare a jocului asa cum doreste. El trebuie sa inceapa cu o valoare a monedei preferate care incepe de la 0.01 pana la 5. Totalul creditului se ajusteaza, de asemenea, pentru a respecta setarile. Puteti sa va mutati in partea de jos a ecranului, unde puteti alege monedele si cate dintre ele sunt disponibile.

Gems & Stones include simboluri bine cunoscute, dar ele au fost proiectate intr-o maniera frumoasa. Cele mai putin valoroase icoane sunt Ace, Rege, Regina, Jack si 10. Urmatoarele sunt patru tipuri de bijuterii si trebuie sa ai doua simboluri pe linia de castig activata daca vrei sa castigi. Puteti gasi un verde Emerald, Quartz galben si Ruby rosu.

No comments

Leave a Reply